• 1403/06/24 - 14:50
  • - تعداد بازدید: 141
  • - تعداد بازدیدکننده: 138
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تأکید فرماندار بشاگرد بر اهمیت جوانی جمعیت و توسعه زیرساخت‌های حمایتی

فرماندار شهرستان بشاگرد، در جلسه‌ای به اهمیت جوانی جمعیت به‌عنوان یکی از دغدغه‌های اصلی مقام معظم رهبری اشاره کرد و بر ضرورت تغییر نگرش‌ها و ایجاد زیرساخت‌های مناسب برای رشد جمعیت در شهرستان تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان بشاگرد؛ یعقوب دادعلی‌زاده، فرماندار شهرستان بشاگرد، در جلسه ستاد شهرستانی به موضوع جوانی جمعیت پرداخته و گفت: جوانی جمعیت باید دغدغه همه مسئولان باشد، همان‌گونه که دغدغه مقام معظم رهبری است.

وی با اشاره به نقش اقتصاد در روند رشد جمعیت، تصریح کرد: نباید صورت‌مسئله را پاک کنیم؛ بلکه باید برای رشد جمعیت در شهرستان رویکرد مشخصی تعیین کنیم. هرچند اقتصاد در این مسأله بی‌اثر نیست، اما باید به سمتی برویم که نگرش افراد تغییر کند.

فرماندار بشاگرد افزود: شواهد نشان می‌دهد که نرخ زاد و ولد در خانواده‌های کم‌درآمد بیشتر از خانواده‌های پردرآمد است، و این مسئله نشانگر تفاوت در نگرش‌های اجتماعی است.

دادعلی‌زاده همچنین تأکید کرد که در موضوع فرزندآوری، علاوه بر مسائل عقلی و علمی، جایگاه دینی و باورهای اعتقادی نیز باید در نظر گرفته شود، چراکه این عوامل می‌توانند به حل بخشی از مشکلات موجود کمک کنند.

وی در ادامه بر لزوم ایجاد زیرساخت‌های حمایتی برای بانوان کارمند تأکید کرد و گفت: برای کارمندان خانمی که نوزاد شیرخوار دارند، باید شرایطی در ادارات فراهم شود تا بتوانند نیازهای فرزندشان را رفع کنند.

فرماندار بشاگرد همچنین به تغییر سبک زندگی‌ها اشاره کرد و افزود: احداث مهدکودک یکی از مطالبات مهمی است که می‌تواند با فعالیت کارشناسی به مرحله اجرا برسد.

دادعلی‌زاده در پایان به اهمیت فضا‌سازی شهری در راستای جوانی جمعیت اشاره کرد و گفت: شهرداری باید در این زمینه نقش فعالی ایفا کرده و به افزایش جوانی جمعیت شهرستان کمک کند.

انتهای خبر/

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار مهم
  • کد خبر : 14843